Nieuws
Geen actie tegen helikoptervliegveld

De gemeente onderneemt verder geen actie tegen de komst van een start- en landingsplaats voor helikopters in de zuidoost kom van het Prins Clausplein, ook al vliegen de helikopters via Voorburg af en aan. Dat blijkt uit antwoorden van B&W op vragen van CDA-raadslid Jaap Geluk. B&W wijzen erop dat ze in 2015 al aan de provincie hebben laten weten niet gelukkig te zijn met de komst van de zogenoemde Helihaven. Toch heeft de provincie daarvoor vergunning verleend. Aan verdere acties van Heliniet – een actiegroep tegen de komst van de Helihaven – doet de gemeente niet mee vanwege ‘onvoldoende juridische en inhoudelijke gronden’. Volgens B&W komt men wel op voor de belangen van de inwoners bij de provincie en de gemeente Den Haag, op wiens grondgebied de Helihaven ligt. De inwoners worden nader geïnformeerd via een persbericht, aldus B&W.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter