Nieuws
Gemeente rectificeert gewraakte publicatie

De gemeente heeft de gewraakte publicatie over een zogenoemd Voorbereidingsbesluit waardoor de komst van een derde supermarkt in het Huygenskwartier geblokkeerd moest worden, gerectificeerd. In de publicatie werd bericht dat de gemeenteraad tot het Voorbereidingsbesluit, had besloten. Dat was onwaar. De gemeenteraad wees het plan af. Bovendien was de publicatie al geregeld voordat de gemeenteraad erover had kunnen debatteren. En de aan de gemeenteraad opgelegde geheimhouding werd door het vrijgeven van de informatie doorkruist. Zie hier de tekst van de rectificatie:

RECTIFICATIE VOORBEREIDINGSBESLUIT HUYGENSKWARTIER VOORBURG

Locatie:Leidschendam-Voorburg

Type:Bestemmingsplan (Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan)

Publicatiedatum14-4-2017

RECTIFICATIE VOORBEREIDINGSBESLUIT “HUYGENSKWARTIER VOORBURG”

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maken het volgende bekend:

Ten onrechte is op woensdag 12 april 2017 in de Staatscourant, op de gemeentelijke website en in Het Krantje gepubliceerd, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 11 april 2017 een voorbereidingsbesluit “Huygenskwartier Voorburg” met IDN-nummer: NL.IMRO.1916.VBvoorburg-VG01 heeft genomen voor het Huygenskwartier (Herenstraat, Parkweg, Raadhuisstraat, Kerkstraat en omgeving) in Voorburg.

Dit voorbereidingsbesluit is niet genomen en is dus ook niet zoals in de bedoelde publicatie aangegeven met ingang van 13 april 2017 in werking getreden.

Leidschendam, 14 april 2017

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter