Nieuws
Vragen over doelstellingen Stuurgroep

Het gemeenteraadslid Philippine Hohage zet grote vraagtekens achter de activiteiten van de zogenoemde ‘Stuurgroep Huygenskwartier’. De stuurgroep, die bestaat uit zes personen waaronder wethouder Frank Rozenberg, moet ‘de doelstellingen voor het Huygenskwartier realiseren’.

In vragen aan B&W verlangt Hohage helderheid over die ‘doelstellingen’. Zijn dat doelstellingen die de stuurgroep zelf bedenkt, doelstellingen van de gemeente of doelstellingen waarmee de gemeenteraad heeft ingestemd, zo vraagt het raadslid.

De stuurgroep bestaat naast Rozenberg uit Anneloes Blok (voorzitter wijkvereniging Oud Voorburg), Bettina Wouters (bestuurslid ondernemersfonds Voorburg), Kees Verbeek (voorzitter Mooi Voorburg), Peter van der Ploeg (directeur musea Huygens’ Hofwijck en Swaensteyn) alsmede makelaar Aad Agterdenbosch.

De stuurgroep werd in januari 2016 in het leven geroepen. Wie het initiatief daartoe nam is onbekend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter