De gemeente wil weten wat de behoefte is aan woningen in Stompwijk. Daarom wordt er op woensdag 10 mei een speciale ‘woonavond’ georganiseerd in De Bles, Dr. van Noortstraat Stompwijk. Aanvang 19.30 uur. Iedereen kan daar komen meepraten over wonen in Stompwijk: hoeveel woningen moeten er nog bij komen; van welk type en prijsklasse; wanneer moeten ze er staan; zijn er woningen nodig voor ouderen of juist starters op de woningmarkt? Uit eerder onderzoek is gebleken dat er vooral woningen zouden moeten komen voor ¬†Stompwijkers zelf. Het zou dan gaan om enkele tientallen panden in het noorden van het dorp en in de Meeslouwerpolder. Overigens is voor de bouw in de polder nog wel toestemming nodig van de provincie Zuid-Holland.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter