Mening
De bezem moet door het afvalbakkenbeleid

Het is één weekend mooi weer en meteen is het weer een puinhoop van jewelste in de parken en langs de oevers van de Vliet. Dat is niet eens de schuld van de recreanten. Er zijn in het kader van het gemeentelijk afvalbakkenbeleid veel minder bakken beschikbaar dan in eerdere jaren. De dingen die er wel staan zijn nog eens piepklein en zitten dus binnen de kortste keren vol. Een suggestie aan de gemeente gedaan om er in de zomermaanden extra grote vuilniszakken bij te hangen, is niet verder gekomen dan de prullenbak bij een bureau. Overigens wordt ook in tal van woonstraten geklaagd over het tekort aan afvalbakken. Met als gevolg dat bijvoorbeeld gevulde hondenpoepzakjes verworden tot zwerfvuil. Kortom hoog tijd, dat iemand eens een bezem door dit beleid haalt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter