Nieuws
Sluisplein niet afgesloten

Het Sluisplein in Leidschendam wordt in  de weekenden niet afgesloten voor autoverkeer. B&W leggen een door de gemeenteraad aangenomen motie waarin daarom werd gevraagd, naast zich neer. De motie was een initiatief van VVD-raadslid Bart Eleveld. Hij stoorde zich aan het feit dat het verkeer ter plaatse dwars door bezoekers van het gebied, en de bediening van de terrassen, heen rijdt met alle gevaren van dien. Volgens B&W zou de afsluiting betekenen dat de Venestraat, Leidsekade en Oostvlietweg niet meer bereikbaar worden. Het omdraaien van het éénrichtingsverkeer in de Venestraat is geen optie gezien de inrichting van die weg. B&W willen nu wel met omwonenden en ondernemers gaan praten over gedragsregels voor het autoverkeer op het Sluisplein. (foto Dijksman&Kuiper)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter