Gedeputeerde Staten trekken ruim 94 miljoen euro uit om de infrastructuur in de regio Rotterdam-Den Haag te verbeteren en voor het goederenverkeer op de A15. Daarmee komt de provincie tegemoet aan een eis van de rijksoverheid. Die wil in totaal 400 miljoen euro in beide projecten steken op voorwaarde dat ook de regio zelf meebetaalt.
Gedeputeerde Floor Vermeulen: ,,Met deze reservering geven we concreet gehoor aan de oproep van de minister. Hiermee zetten we een belangrijke stap ten behoeve van de toekomstige bereikbaarheid in Zuid-Holland. We verwachten dat ook de andere overheden in de regio gehoor zullen geven aan de oproep van de minister. Gezamenlijk staan we aan de lat om de regio ook in de toekomst goed bereikbaar te houden.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter