Nieuws
Onderzoek naar Julianabaan

Er komt een nieuw onderzoek naar de beleving van het winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg. Desiree Rouwhorst en Petra van der Voort, beide leerlingen van de Haagse Hoge School, waar zij een deeltijdopleiding Bedrijfskunde volgen, tekenen hiervoor. ,,Wij hebben via school een extern bedrijfsproject gekregen. Te onderzoeken of het winkelcentrum de Julianabaan nog aantrekkelijker kan worden voor het winkelend publiek. Dit onderzoek willen wij uitvoeren door middel van het houden van interviews onder de lokale winkeliers en enquêtes onder de bewoners van Leidschendam-Voorburg. Hierbij de link naar de enquête zoals wij deze hebben opgesteld.” http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=311415 Begin vorig jaar hielden studenten van de Haagse Hoge School ook al eens een onderzoek naar Winkelcentrum Julianabaan. Met de resultaten van dat speurwerk is tot nu toe niets gedaan door de eigenaren noch de gemeente.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter