Ap de Heus is een gelukkig mens. De wijkvertegenwoordiger was door wethouder Bianca Bremer uitgenodigd voor een kennismaking. En dat ging goed, aldus Ap: ,,Het was een heel goed gesprek, zij denkt veel aan de bewoners en aan de winkeliers. Als ik haar nodig hebt kan ik altijd op haar steunen vertelde ze. Ze vindt het fijn om in Leidschendam-Voorburg-Stompwijk te mogen werken. Ze wil graag met mij van de zomer langs de winkeliers in het Huygenskwartier en Julianabaan om met hen kennis te maken en vragen wat hun wensen zijn, en om het nog gezelliger te maken. De wethouder heeft er veel zin in om ze te ontmoeten. Ik ben blij dat we zo’n  wethouder hebben die daar aan denkt en veel aandacht aan de winkeliers-horeca-kunst en cultuur en de bewoners schenkt,om het met zijn allen tot een goed geheel te krijgen. Ik ben heel positief over Wethouder Bianca Bremer en het gesprek wat we gehad hebben.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter