Vrijdagavond is in het Huygenskwartier Voorburg Jazz Culinair begonnen. Heel wat bezoekers waren naar de Van Schagenstraat gekomen om lekker te eten bij een van de uitspanningen van de plaatselijke restaurants. En natuurlijk om naar de muziek te luisteren. Voor wie niet op een terras wilde zitten, was het dringen geblazen. Er is door alle horeca erg weinig ruimte over gebleven voor andere bezoekers. Die zochten zelfs hun heil op het gras van de naastgelegen kerk. Maar door de achterkant van de tenten was daar niet veel te zien. Alleen pal voor het podium is de muziek goed te volgen. Verder lijkt het vrijdagavond vooral een groot open lucht restaurant met live muziek. Vandaag en morgen gaat Jazz Culinair vrolijk door.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter