Het lijkt ver weg, maar verenigingen moeten zich nu al aanmelden: op zaterdag 26 augustus zal het Leidschendam-Voorburgse culturele seizoen alweer voor de achttiende maal feestelijk worden geopend. Alle activiteiten vinden zoals gebruikelijk plaats in en rond het winkelcentrum De Julianabaan. Op de Cultuurmarkt presenteren zich weer tal van Voorburgse en Leidschendamse verenigingen op cultureel en sportief gebied. Op het McDonaldsplein gaat een bruisend ‘actie-doe-plein’ voor kinderen ontstaan.

Een ander belangrijk onderdeel van het festival is het muzikale gedeelte. Ook dit jaar is organisator Ab Smit er weer in geslaagd een aantrekkelijk programma samen te stellen, verdeeld over vier podia met werkelijk voor elk wat wils. Maar Smit heeft nog een vraag: ,,Mocht uw vereniging/organisatie zich nog niet hebben aangemeld: u bent nog steeds van harte welkom op  zaterdag 26 augustus met een informatiekraam. Meldt u aan via de website: www.cultureelzomerfestival.nl  Het zou leuk zijn, wanneer deze informatiemarkt, die een steeds groter publiek trekt, het gehele Leidschendam-Voorburgse culturele, sportieve en creatieve leven zou bestrijken.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter