Het eerste sponsorcontract met Stichting Het Veur Theater is ondertekend. De eer viel te beurt aan hoveniersbedrijf Van Marwijk aan de Veursestraatweg in Leidschendam.

Het Veur Theater krijgt geen subsidie van de gemeente. Dus is het van groot belang om partners te vinden welke het belang inzien van kunst en cultuur in Leidschendam én hen dus een warm hart toedragen. Er zijn diverse mogelijkheden qua sponsoring: ,,Alles is mogelijk, van reclame op ons tv scherm, advertentie in seizoensbrochure, sponsoring van een filmavond, tot vermelding in onze theaterladder in Het Krantje. Wij gaan graag in overleg wat voor beide partijen past en wat wij daar als theater tegenover kunnen stellen”, aldus Oscar van Schijndel.

Inmiddels is wel gebleken, na 3 seizoenen, dat Het Veur Theater in Leidschendam een bestaansrecht heeft opgebouwd. De bezoekersaantallen hebben aangetoond dat er wel zeker behoefte is aan een theater in Leidschendam. Van Schijndel: ,,Omdat wij niet gesubsidieerd worden, moeten wij altijd alert blijven op de kosten en is ondernemersgeest een vereiste. Wij zijn voor het grootste deel afhankelijk van donaties en sponsoring. Dat is soms best lastig. Soms wil je graag een bepaalde artiest, jeugdvoorstelling of klassiek concert binnenhalen, maar dan lopen we aan tegen de kosten. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de kosten van het onderhoud en vervanging van onderdelen van de theaterinstallatie.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter