Nieuws
Minister geeft duidelijkheid over N14

Er is pas na 2023 geld om de gelijkvloerse kruispunten van de N14 in de gemeente, aan te pakken. Dat blijkt uit een brief van minister Melanie Schultz (Infrastructuur) aan de Tweede Kamer. Daarmee wijst zij een pleidooi van B&W, met name wethouder Floor Kist, om de werken te vervroegen, af.

Kist moest op last van de gemeenteraad gaan proberen de gelijkvloerse kruisingen sneller door tunnels te vervangen. Dat zou de doorstroming op de N14 ten goede moeten komen. Dat is weer van belang om het verkeersaanbod op de Vlietbruggen te beperken.

Schultz schrijft dat de planuitwerking voor de A4 passage Den Haag, waarbij ook de toegangswegen tot de Hofstad zoals de N14 worden betrokken, is gestart. Die planuitwerking zal tot eind 2019 lopen, zo geeft zij aan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter