Nieuws
Gemeente worstelt met schadeclaim

De gemeente worstelt met een schadeclaim die de eigenaar van het winkelpand The Village in Voorburg – de NS en enkele dochtermaatschappijen – heeft ingediend. Aanleiding vormt het feit dat de gemeente de eigenaar eerder dit jaar ten onrechte voorhield dat het pand niet verhuurd mocht worden aan een supermarkt. Uiteindelijk besloot de herenmodezaak Only for Men The Village te betrekken. Die zaak opent in september.

Een gesprek tussen vertegenwoordigers van de eigenaar en ambtenaren van de gemeente heeft geen oplossing gebracht. Hoe hoog de schadeclaim is, is onduidelijk. Daarover wenst niemand mededeling te doen. Bij de gemeente erkent een zegsman dat er een verzoek om schadevergoeding binnen is gekomen. Dat wordt nu ‘behandeld’ door de gemeentelijke juristen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter