Of de BinckBank Tour voor het Huygenskwartier heeft gebracht, wat men er van verwachtte, is nog maar de vraag. De hele dag door was er een pijnlijke stilte in en om de Herenstraat. Alle aandacht concentreerde zich op het wedstrijdgebeuren op de Parkweg en bij het station waar start en finish waren. ¬†Snackbar Stuut had het slecht. De ingang van de zaak was amper te vinden, doordat men eerst langs het naast gelegen VIP-dorp moest. Drukker was het op het terras van restaurant The Village, waar menigeen van de koffie genoot. Bij Manhattan was een grote tafel bezet. Dat gebeurde door journalisten die ter plekke hun nieuws verwerkten. Verderop bij Elpidio drie mensen, dezelfde die er iedere middag zitten. In de winkels was het stil, een aantal had zelfs de deuren gesloten. Hetgeen een wandelaar tot de cynische opmerking bracht ,,dat het hier nog stiller was dan op een gewone dinsdag.” Overigens stond er wel een prachtig bord van de Stichting Mooi Voorburg voor de Oude Kerk. Maar of iemand dat op televisie heeft kunnen zien? De toeschouwers in de buurt vonden het in elk geval heel fraai.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter