WoonZorgcentra Haaglanden verzorgt diverse trainingen voor vrijwilligers en mantelzorgers. De training ‘fysieke belasting & gezond werken’ wordt aangeboden op donderdag 21 september van 10.00 tot 12.00 uur in WZH Prinsenhof, aan de Gravin Juliana van Stolberglaan 1, Leidschendam.

In het zorgen voor een naaste is het belangrijk lichamelijke klachten bij uzelf te voorkomen. Deze praktische training is gericht op de eigen fysieke belasting en die van de persoon die wordt begeleid. Zo is er aandacht voor het begeleiden van iemand met een rolstoel of een rollator. Hoe kan materiaal het beste worden ingezet? Wat is veilig en hoe kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen? Voorbereid op stap door te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Hebt u vragen of wilt u zich inschrijven voor één van de trainingen? Stuur dan een e-mail naar: servicedeskp&o@wzh.nl.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter