Nieuws
Wethouders spreken elkaar tegen

De toekomst van het afvalstation van Avalex aan de Nieuwe Havenstraat heeft geleid tot een spraakverwarring tussen de wethouders Floor Kist en Lia de Ridder. Dit nu het station medio 2018 moet sluiten omdat de gemeente het huurcontract per 1 juli van komend jaar heeft opgezegd. Enkele weken geleden berichtte Floor Kist de gemeenteraad in een brief dat B&W nog voor het eind van dit jaar met voorstellen komen voor een alternatieve locatie van het station voor de inwoners. In een vergadering van een commissie van de gemeenteraad stelde wethouder De Ridder echter dat het aan Avalex is om te komen met voorstellen over het hoe en waar opvangen van de sluiting van het afvalstation. Aan de Nieuwe Havenstraat plant de gemeente woningbouw.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter