Nieuws
Raadslid verwijt collega’s ‘sabotagepraktijken’

Jeroen van Rossum, fractieleider van GroenLinks in de gemeenteraad, heeft collega’s die moeite hebben met het nieuwe afvalsysteem ‘eindeloze sabotagepraktijken’ verweten. Hij deed dat in een gemeenteraadsdebat waarbij VVD en CDA een motie indienden om de afvalophaal weer wekelijks te gaan doen. De opmerking schoot in het verkeerde keelgat van CDA-gemeenteraadslid Hans Geurts. ,,Ik maak ernstig bezwaar tegen dit soort termen’’, aldus de CDA’er, die erop wees dat zijn partij gewone democratische middelen gebruikt om te trachten het beleid bij te stellen. Van Rossum nam zijn uitspraak daarop terug. Burgemeester Klaas Tigelaar, voorzitter van het beraad, greep niet in.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter