Nieuws
Mysterieus bouwplan Park Leeuwenberg

De Stichting Vitafutura die een appartementencomplex annex feestzaal wil bouwen op de grens van Park Leeuwenberg en Den Haag, is eigendom van Cees Duijvestein, voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Triodos Vastgoedfonds, onderdeel van de Triodos Bank. De Stichting heeft als doelstelling ‘het nemen van initiatieven die een duurzame samenleving bevorderen’.

De Stichting is gevestigd in de Galiliëstraat in Den Haag, woonadres van Cees Duijvestein (73) en zijn vrouw T.G.W. van der Heide. Zij heeft een eigen b.v.. De Stichting Vitafutura werd in oktober 2010 opgericht. Van de financiële handel en wandel is niets bekend. Er zijn geen stukken gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. De Stichting wil 30 duurzame appartementen neerzetten aan het einde van de Virulylaan. De ingang zou op het grondgebied van Leidschendam-Voorburg liggen, de woningen zelf op Haags grondgebied.

Eerder dit jaar besloten de gemeentebesturen van Den Haag en Leidschendam-Voorburg maandelijks te gaan overleggen over projecten die op of nabij elkaars gemeentegrens lagen. Of er over het plan van Vitafutura is gesproken, is onbekend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter