Een bijzondere huldiging viel eerder deze maand plaatsgenoot en journalist Aad van Holstein ten deel. Bijna elke dinsdagochtend zijn Aad van Holstein(82) en Geert van den Enden(81) te vinden in de ‘archiefkamer’ van voetbalvereniging Westlandia. Ze zijn dan aan het archiveren. Alle ‘nieuws van gisteren’ wordt verzameld, uitgeknipt, gescand en netjes (digitaal) opgeslagen.

Daarvoor werden zij gehuldigd in het bijzijn van al die vrijwilligers die overdag allerlei werkzaamheden verrichten op het sportpark. Voorzitter Stefan Kester kweet zich geweldig van taak als eerste man van Westlandia. Hij hemelde Aad en Geert op en benoemde hen tot Lid van Verdienste. Hij speldde hen de bijbehorende speld op en overhandigde  bloemen en een dinerbon.

Zowel Aad als Geert komen oorspronkelijk uit het Westland. Ze groeiden daar op en woonden er vele jaren. De band met hun voetballiefde werd door de jaren heen nooit verbroken. Inmiddels zijn ze bij die club wel hun opvolgers aan het inwerken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter