Nieuws
Verkoop parkeerplaatsen kan niet

Onbenutte parkeerplaatsen op eigen terrein kunnen binnen het Damcentrum in Leidschendam niet verkocht worden aan belangstellende autobezitters uit dit gebied die moeite hebben hun auto op straat kwijt te kunnen. Een contract tussen de gemeente, bouwbedrijf Schouten en BPD verhindert dat.

Dat heeft Chris Schouten, topman van het gelijknamige bouwbedrijf, laten weten op een bijeenkomst van gemeenteraadsleden over de parkeerproblemen in het Damcentrum. Onlangs opperde wethouder Floor Kist het bezetten van onbenutte parkeerplaatsen op eigen terrein als mogelijkheid de parkeerdruk te verlichten.

Volgens Schouten is het verkoopverbod er gekomen op verzoek van de gemeente zelf. Er is nu wel een discussie gestart om te bezien of het eerder gesloten contract kan worden opengebroken, zo gaf hij aan.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter