Docenten van SeniorWeb verzorgen maandag 16 oktober in de bibliotheek in Voorburg een workshop over het streamen van muziek. ,,Op internet is eindeloos veel muziek te vinden. In elk denkbaar genre”, legt Jan van Buuren van de bibliotheek uit. ,,Streamen betekent ononderbroken naar muziek luisteren via het internet. Zonder de muziek te hoeven downloaden. In de workshop krijgt u uitgebreide uitleg over streamen, op welke apparaten u muziek kunt streamen en via welke websites en programma’s dat kan. Bent u gek op muziek en wilt u alle mogelijkheden van het internet benutten? Meld u dan aan voor deze workshop. In één middag steekt u heel veel op.” De workshop duurt 16 oktober van 14.00 tot  16.00 uur. Kaartverkoop via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter