Nieuws
Ingewikkelde kruising N447

Als het aan de gemeente ligt komt er een ovaal verkeersplein in de Veursestraatweg (N447) ter hoogte van het huidige Life&Garden en de Gamma. Het verkeersplein is nodig voor de aansluiting van een aan te leggen weg naar de nieuwbouw in de Duivenvoordecorridor (DVC) tussen de N447 en de Vliet. Het plan voorziet in de aanleg van een brede middenberm in de N447. Automobilisten die vanuit de bebouwde kom naar de Gamma rijden moeten die zaak als het ware eerst voorbij rijden. In de nieuwe middenberm komt een strook voor het links af slaan. Met een bocht rijden de auto’s dan als het ware weer terug om vervolgens rechts af te slaan naar de Gamma. Hetzelfde principe geldt voor automobilisten die vanuit Voorschoten naar de woningen in DVC willen. Ze rijden ook eerst voorbij de ontsluitingsweg van de DVC om dan met een bocht terug te keren en rechts af te slaan, de woonwijk in. Het ovale verkeersplein krijgt ook een heel nieuw stelsel van fietspaden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter