Nieuws
‘Werkafspraak’ gemeente en Unibail-Rodamco

Wethouder Nadine Stemerdink en Unibail-Rodamco, eigenaar van Leidsenhage, sluiten nog dit jaar een convenant over stageplaatsen voor scholieren uit de gemeente in het winkelcentrum dat straks Mall of the Netherlands wordt. Ook zal Unibail Rodamco mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die nu via DSW geholpen worden weer aan werk te komen, een mogelijkheid tot arbeid geven. Dit laatste ter vervanging van het huidige systeem waarbij mensen van stadsbeheer Leidsenhage nog schoon houden. Dat zal Unibail Rodamco zelf gaan regelen. Het convenant past in het streven van de wethouder zoveel mogelijk mensen aan scholing en/of werk te helpen waardoor ook de gemeentelijke uitkeringslast kan dalen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter