Nieuws
Marjan van Giezen (PvdA) haakt af

Marjan van Giezen, PvdA-fractieleider in de gemeenteraad en lijsttrekker voor die partij bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2014, zegt de lokale politiek vaarwel. Ze komt niet voor op de kandidatenlijst van de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Een commissie onder leiding van oud-wethouder Gregor Rensen had Van Giezen een vijfde plaats op de lijst toebedeeld. Dit onder het mom dat de partij moest verjongen. Van Giezen trok zich daarop terug en kandideerde helemaal niet meer. Ze zat sinds 2006 in de gemeenteraad.

De PvdA-lijst wordt aangevoerd door Nadine Stemerdink, wethouder. Zij wordt gevolgd door Jochem Streefkerk (voorzitter lokale PvdA), Delroy Blokland (raadslid), Sangita Paltansing (p.r. bij lokale PvdA), Mathijs Willemse-Jacobson, Coen van Hoogdalem (fractiemedewerker) en Carl Schmitz (secretaris lokale PvdA).

De PvdA heeft nu drie raadsleden. Cemil  Altay gaf al eerder te kennen niet te zullen terugkeren in de gemeenteraad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter