Nieuws
Meer verlies op onroerendgoed project

De gemeente mag 1,5 miljoen euro meer verlies lijden op het onroerendgoed project Duivenvoordecorridor (DVC). De gemeenteraad stemde daar met alleen de stemmen van CDA en VVD tegen, mee in. Het extra verlies ontstaat door extra investeringen in de groene aankleding van het gebied waar zo’n 300 woningen moeten komen. Eind 2014 viel het college van B&W toen bleek dat er op DVC een verlies van 18,8 miljoen euro zou worden geboekt. Sindsdien zijn de plannen aangepast en is getracht het verlies terug te dringen. Het verlies staat nu op 5,6 miljoen euro, inclusief de extra 1,5 miljoen. Een voorstel van GroenLinks, PvdA en D66 om in het gebied meer fietspaden aan te leggen, haalde het niet. De drie partijen kregen alleen steun van ChristenUnie/SGP.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter