Nieuws
Gemeente duwt burgers naar email-service

B&W willen dat burgers zich melden voor de email-service ‘berichten over uw buurt’. Dat blijkt uit antwoorden op vragen van VVD-gemeenteraadslid Louise Kortman. Volgens B&W zijn digitale publicaties veel sneller dan via de geschreven media. Dat kan wel twee weken schelen. Via ‘berichten uit uw buurt’ krijgen inwoners direct informatie over aanvragen en vergunningen die hun woonomgeving betreffen. Binnenkort wordt dat gekoppeld aan originele teksten en kaarten. Al eerder hebben B&W besloten burgers die inzage willen in stukken alleen nog telefonisch of via email te helpen. Formeel omdat daardoor de mogelijkheid ontstaat vragen en onduidelijkheden direct te kunnen behandelen. Via email kunnen de betrokken stukken worden toegezonden. Tot nu toe zijn daarover geen klachten binnengekomen, aldus B&W.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter