Nieuws
Nieuwe woningen langs de Vliet

Langs de Vliet komen een drietal nieuwe woningen. Ze worden gebouwd op het terrein van het voormalige garagebedrijf Huisman, Oostvlietweg 39 en 39a. Dat is ter hoogte van restaurant De Knip. De drie woningen  komen in de plaats van een bedrijfswoning, een spuiterij en een loods die nu dient als garage voor een collectie motorvoertuigen. Om de woningbouw mogelijk te maken moet wel het bestemmingsplan gewijzigd worden. De gemeente wil daaraan meewerken en heeft een overeenkomst met de eigenaar gesloten om een en ander mogelijk te maken. De eigenaar zelf heeft om de omzetting van zijn bedrijfspanden in woningen gevraagd. Hij maakt daarbij gebruik van de zogenoemde ‘ruimte voor ruimte-regeling’. Als de gemeenteraad akkoord gaat kunnen sloop en bouw starten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter