Nieuws
Modernisering gemeente kost meer

De modernisering van de werking van de gemeente kost meer geld dan voorzien. Er was 656.000 euro voor uitgetrokken. Er is intussen al 60.000 euro meer  aan uitgegeven.

Bij de modernisering gaat het om een nieuwe gemeentelijke website (die is er al); het combineren van alle zaken die een burger betreffen in één computerfile; de ontwikkeling van een burger bevragings app (een soort digitaal burger panel); een uitbreiding van de rol die de robot Elvie kan spelen bij de dienstverlening in het servicecentrum; gecombineerde spreekuren van gemeente, belastingdienst, UWV en Sociale verzekeringsbank.

Daarnaast is er de samenwerking tussen de gemeente en het Centraal bureau voor de statistiek (CBS) in een datacentrum.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter