Het blijft, zelfs op de grens van Oud en Nieuw, mopperen op Avalex en op het gemeentebestuur. Zeker de melding vanuit het gemeentehuis, dat het allemaal goed is gekomen met de bergen vuil in de gemeente, is menigeen in het verkeerde keelgat geschoten.

Buurtvertegenwoordiger Ap de Heus spuwde meteen vuur en kwam met een berg foto’s vol huisvuil ellende op de proppen. Vanuit de wijk Essesteijn werd gemeld dat ondanks de afspraak er geen oud papier was opgehaald. En elders bleken de ondergrondse containers weer spontaan op slot te zitten.

Toch hebben de medewerkers van Avalex tot en met gisteren extra gewerkt om zoveel mogelijk troep op te ruimen. Daarvoor verdienen ze hulde. Hulde die getuige de vele reacties op social media niet ten deel valt aan wethouder Floot Kist (GroenLinks). Menigeen vraagt om zijn aftreden. Een oproep die – met de gemeenteraadsverkiezingen in maart – deze politieke partij tot grote zorg zal stemmen. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter