Nieuws
Wethouder verklaart besluit Sytwendepark

Het burgerparticipatieproject Sytwendepark, waarbij gebruikers aan het woord werden gelaten over het hondenlosloopgebied, heeft helaas niet het gewenste resultaat gehad. De deelnemers stonden recht tegenover elkaar en konden niet tot gezamenlijke keuzes komen. Daarop heeft de gemeente besloten wat het beste past bij de wensen van bewoners, gebruikers, de omgeving en financiële mogelijkheden. Dat heeft wethouder Nadine Stemerdink aan de gemeenteraad bericht. In een begeleidend boekje wordt geconstateerd dat de focus, onbedoeld, op het hondenlosloopgebied kwam te liggen bij het burgerparticipatieproject. Het wordt als ‘een lastig onderwerp’ bestempeld, zeker nadat de hondenbezitters zich gingen organiseren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter