Nieuws
Zorgen over toekomst tramlijn 6

Haagse politici maken zich zorgen over tramlijn 6. Deze tram zou in de toekomst Den Haag Centrum niet meer aan doen en ook niet meer doorrijden richting Leyenburg. B&W van Den Haag zouden daarover een akkoord hebben bereikt met de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH). Monica Velú, gemeenteraadslid voor GBLV, heeft naar aanleiding van de berichten vragen gesteld aan B&W. Zij wil weten of B&W op de hoogte zijn van de plannen, of men erbij betrokken was en wat men doet om het plan van tafel te krijgen. Velú wijst erop dat tramlijn 6 erg belangrijk is voor inwoners van Leidschendam-Voorburg en dat bij het wegvallen ervan alleen nog tramlijn 2 een verbinding geeft met Den Haag Centrum. Tram 2 eindigt echter bij ziekenhuis Antoniushove. Tram 6 rijdt door naar Leidschendam-Noord (Kastelenring). De Haagse wethouder Tom de Bruijn heeft tot nu toe niet inhoudelijk op de berichten gereageerd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter