Het verlies op  het onroerendgoedproject Duivenvoordecorridor (DVC) kan veel hoger uitvallen dan de nu voorziene 5,5 miljoen euro. In de berekening zit een marge van vijf miljoen euro. Zo zou het verlies 10,5 miljoen euro kunnen worden.

De gemeente is nu in gesprek met initiatiefnemers voor de bouw van woningen  in de deelgebieden Noorthey en Schakelstuk. Dat zijn stukken grond tussen de Veursestraatweg (N447) en de spoorbaan Amsterdam – Rotterdam.

Noorthey ligt direct naast het sportpark Kastelering. Het Schakelstuk is een gebied achter Veursestraatweg 191 – 193.

De gemeente heeft besloten de communicatie over DVC samen met Voorschoten op te pakken. Daarbij is het aantrekken van investeerders die het gebied willen ontwikkelen en woningen willen realiseren het hoofddoel.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter