Nieuws
Woningbouw aan Appelgaarde

Het Amsterdamse REB Projects wil de kantoorflat op de hoek van de Appelgaarde en Hofzichtlaan slopen om plaats te maken voor woningbouw. Op verzoek van de gemeente is het bureau echter ook in de slag gegaan met andere grondeigenaren en belanghebbenden in het aangrenzende gebied. Zo zou een totaalplan ontwikkeld moeten worden, ook voor het stuk grond voor station Mariahoeve waar nu een parkeerplaats en een fietsenstalling zijn. Het gaat daarbij niet alleen om woningbouw maar ook om economische activiteiten en een nieuwe ruimtelijke inrichting. Er zijn al een architectenbureau en een landschapsarchitect aan het werk gezet. De gemeenteraad zou nog voor de zomer een eerste plan te zien krijgen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter