De Maese woningen b.v. uit Rotterdam houdt op donderdag 19 april een inloopavond over de bouwplannen op en rond het burgemeester Feithplein in Voorburg. Dat zal gebeuren in Theater Ludens aan het Feithplein. Aanvang 19.30 uur.

De onderneming wil de kantoorgebouwen aan weerszijden van het plein omvormen tot woningen. Bovendien worden er enkele etages op de panden gezet. Aan de kant van de Prins Bernhardlaan komt een nieuwe ingang voor Theater Ludens, inclusief horeca.

Op de inloopavond willen de initiatiefnemers van omwonenden horen welke ideeën zij nog hebben om die daarna, zo mogelijk, in de plannen mee te nemen. Van de andere kant zullen mensen van De Maese hun plannen toelichten.

Het plein tussen de kantoorgebouwen wil De Maese ook opnieuw gaan inrichten en vooral groener maken. Nu is het een vlakte stenen.

In een brief aan omwonenden stelt De Maese ‘op zeer korte termijn’ met de planontwikkeling te willen starren. Door de ideeën van omwonenden mee te nemen willen de initiatiefnemers komen tot ‘een plan dat niet alleen past bij de wensen van de toekomstige kopers/ huurders maar ook aansluit op de wensen van u als de buurtbewoners’.

Vlietnieuws berichtte eind december 2017 als eerste over de voornemens van De Maese.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter