Kees V. uit onze gemeente maakt zich boos om de coalitievorming: ,,De PvdA lijkt er genoegen in te scheppen ook haar laatste kiezers te schofferen. Nadat zij landelijk genadeloos zijn afgestraft omdat ze in een coalitie met de VVD stapten, en vervolgens zo’n beetje alle belangen van haar achterban bij het grofvuil zette, kiezen ze nu in LV opnieuw voor de VVD. De VVD zal in zijn nopjes zijn (en zich stiekem
kapot lachen om die lieve sociaal democraten). Met zulke politieke tegenstanders heb je geen politieke vrienden meer nodig. De huidige coalitie met GL, D66 en GBLV voort zetten zou de meest logische stap zijn voor de PvdA. In plaats daarvan laat juist de PvdA  zich uit deze goedlopende samenwerking los weken. Niets geleerd van het landelijke debacle, ze doen het zo weer.”

(gegevens auteur bij redactie bekend)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter