De Maese woningen wil 105 woningen realiseren aan het Feithplein in Voorburg: 95 appartementen (huur en koop) alsmede 20 koopwoningen. Dat bleek op een informatieavond over de plannen. In de herfst van 2020 zouden de woningen opgeleverd kunnen worden.

De woningen komen in de twee kantoorpanden aan weerszijde van het plein. In het kantoorpand aan de zuidzijde van het plein (naast het zwembad) komen huurwoningen voor starters. In het kantoorpand aan de noordkant (naast het Noteboompark) huur- en koopwoningen.

Het zuidelijke kantoorpand krijgt twee extra verdiepingen alsmede balkons aan beide zijden. Het noordelijke kantoorpand krijgt er drie etages bij maar die vervangen grotendeels de huidige technische installaties op het dak. Het zwarte glas van dit kantoorpand verdwijnt.

Bij de woningen zijn 156 parkeerplaatsen voorzien alsmede bergingen van in totaal 650 vierkante meter. In de zuidelijke toren is een nieuwe entree voor Theater Ludens voorzien alsmede horeca, maatschappelijke activiteiten en ruimten voor bedrijven.

Het plein tussen de kantoorpanden (straks woningen) van 2000 vierkante meter moet groen worden waarbij er ook ruimte is voor kunst, sport en spel.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter