Nieuws
Jumbo ondergaat een metamorfose

De Jumbo supermarkt aan het Koningin Julianaplein in Voorburg wordt eind van de zomer verbouwd. De super is van eind augustus tot begin september korte tijd dicht voor een totale metamorfose. In de winkel komst straks een groot vers plein, alsmede een hoek waar de klanten koffie en een broodje of gebakje kunnen nuttigen.

Alle afdelingen worden vernieuwd en de zaak krijgt uitbreiding met een slijterij. Daarmee wordt tegemoet gekomen aan een lang levende wens van klanten als medewerkers. In de huidige supermarkt zijn nog elementen van vroegere bewoners (KonMar en daarvoor VenDet) terug te vinden. Winkelmanager Rachel de Zeeuw spreekt dan ook van een welkome verbouwing: ,,Als de verbouwing is afgerond zijn we weer helemaal up to date en kunnen we onze klanten nog beter dan dienst zijn.”

De eerste plannen voor de verbouwing dateren van drie jaar geleden. Waarom ze steeds niet werden uitgevoerd, is onbekend. Volgens het laatste plan zouden alle opslagruimten bij de winkel worden getrokken. De opslag zou dan naar de kelder verhuizen. Aan de achterkant van de zaak moet de laad- en loszone worden aangepakt nu daar woningen zijn gebouwd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter