Nieuws
Vaagheid over nieuwe Vlietbrug blijft

Een debat over het coalitieakkoord van VVD, CDA, PvdA en ChristenUnie in de gemeenteraad heeft geen helderheid gebracht over de komst van een nieuwe Vlietbrug in Leidschendam. In het akkoord staat dat er ‘zonder taboes’ wordt gekeken naar maatregelen die nodig zijn om de bereikbaarheid en doorstroming van het Damcentrum te verbeteren. VVD en CDA hamerden in de verkiezingscampagne op de komst van een nieuwe brug. Uitgedaagd door de oppositie liet CDA-onderhandelaar Fred Duijn zich in het debat ontvallen dat de kans dat de brug er wel komt er nu is, daar waar onder de vorige coalitie er de zekerheid was dat de brug er niet kwam. Verder gingen hij, noch de andere onderhandelaars van VVD, PvdA en ChristenUnie-SGP niet.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter