Nieuws
Gezondheidscentrum in KJ44

Een Leidschendamse arts wil een gezondheidscentrum gaan  vestigen in KJ44, het gemeentelijke pand aan de Koningin Julianaweg in Leidschendam. Het centrum zou buiten openingstijden kunnen fungeren als huisartsenpost. Er vindt nu onderzoek plaats naar parkeermogelijkheden. Dat hebben B&W het gemeenteraadslid Jeroen van Rossum (GroenLinks) in antwoorden op vragen over de komst van een huisartsenpost laten weten. Vorige week werd bekend dat er een huisartsenpost in KJ44 zou komen. De gemeente heeft die niet meer sinds de sluiting van de spoedeisende hulp in ziekenhuis Antoniushove in 2017. B&W laten weten het initiatief van de arts wel te zien zitten en zijn bereid er aan mee te werken. KJ44 is een pand van de gemeente dat al lang leegstaat. De gemeente wil het verkopen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter