Nieuws
Plannen Gravin Catharinalaan stapje verder

Na de vakantie gaat de gemeente weer met omwonenden praten over de ontwikkeling van het terrein aan de Gravin Catharinalaan 1. Tot 2013 stond hier een klein schoolgebouw. Daarna is het terrein tijdelijk ingericht met speeltoestellen en groen. De gemeente wil de plek verkopen en onderzoekt daarom de mogelijkheden voor een nieuwe invulling van deze locatie. Men denkt hierbij bijvoorbeeld aan een woon-zorgvoorziening – De Vlinderhof – of kleinschalige woningbouw. Tijdens  een eerdere bijeenkomst in De Plint  zijn de wensen, suggesties en ideeën vanuit de buurt geïnventariseerd. Er zijn veel aandachtspunten, wensen en ideeën gedeeld waarmee de gemeente aan de slag is gegaan. Ook in het vervolg maakt de gemeente graag gebruik van de betrokkenheid van de buurt. Na de zomer wordt een bijeenkomst georganiseerd waarin de eerste richtingen voor de Gravin Catharinalaan worden besproken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter