Nieuws
Vragen over toekomst grond Gravin Catharinalaan

Het GBLV-gemeenteraadslid Bram van Popering wil van B&W informatie over de plannen rond het terrein Gravin Catharinalaan 1 in Leidschendam. Hier stond vroeger een school. Nadat die was afgebroken werd er een speelplaats ingericht. Nu wil de gemeente het terrein vrijgeven voor een nieuwe ontwikkeling. ‘Ik zou graag een overzicht willen hebben van geïnteresseerde partijen in deze locatie, wat hun plannen zijn en wanneer en hoe de buurt bij de plannen voor de locatie is betrokken’, aldus het raadslid. Hij verwijst daarbij naar publicaties van onder andere Vlietnieuws dat ter plekke de Vlinderhof zou komen: een woon-zorg voorziening voor ouderen, inclusief faciliteiten die de buurtbewoners ten goede zouden komen. Eerder dit jaar hield de gemeente een inloopavond waarbij buurtbewoners ideeën voor het terrein konden aandragen. De gemeenteraad heeft zich eerder achter het plan-Vlinderhof geschaard. Daarvoor bedachte plekken – de Star, Klein Plaspoelpolder, Rijnlandlaan – bleken echter ongeschikt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter