Nieuws
Veel plannen voor Catharinalaan

Er zijn bij de gemeente de nodige plannen ingediend voor het stuk grond Gravin Catharinalaan 1 in Leidschendam. Het gaat dan om projectontwikkelaars die er willen gaan bouwen; een maatschappelijk ontwikkelaar die er een woon-zorgcentrum wil neerzetten; een commerciële partij die er een kinderdagverblijf wil starten en ideeën van inwoners die uiteen lopen van  woningen voor ouderen tot een standplaats voor woonwagens. Dat hebben B&W het GBLV-gemeenteraadslid Bram van Popering laten weten. Dit najaar zal er nieuw beraad zijn  met omwonenden over de randvoorwaarden die voor de bestemming en dus de verkoop gesteld moeten worden. Het gaat om gemeentegrond. Ooit stond hier een school. Al eerder was bekend dat de initiatiefnemers van De Vlinderhof (een woon-zorg voorziening voor ouderen met faciliteiten voor buurtbewoners) hier wilden starten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter