Het al sinds maart leegstaande Mövenpick hotel aan het Stationsplein in Voorburg gaat Comfy Hotel heten. Onder die naam hebben de nieuwe eigenaren All-in Real Estate Development uit Amsterdam en JaZet Leisure Holding uit Scheveningen de vergunningen aangevraagd bij de gemeente. Het nieuwe hotel zou af afgelopen zomer openen. Wanneer de eerste gasten er nu in kunnen is onduidelijk. Inmiddels wordt er wel aan de inrichting gewerkt. En staat de deur, soms, weer open. Het hotel kent 125 kamers, een restaurant en vergaderzalen. Van de brandweer mogen er maximaal 880 mensen in het pand zijn. De nieuwe eigenaren lieten onlangs weten dat het hotel onderdeel ging uitmaken van een nieuwe keten. Comfy Hotel is overigens nog niet bij de Kamer van Koophandel geregistreerd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter