Nieuws
GBLV vraagt inwoners om mening huisstijl gemeente

GBLV plaatst vraagtekens bij de komst van een nieuwe huisstijl van de gemeente. Het college van B&W wil een nieuwe huisstijl voor de gemeente en heeft daarvoor € 100.000 uitgetrokken. Nico Hooijmans, gemeenteraadslid GBLV, vindt het onbegrijpelijk dat het college aan de ene kant roept dat er bezuinigd moet worden en aan de andere kant een ton uittrekt voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. GBLV heeft op internet een enquête geplaatst om de mening van de inwoners te peilen. De enquête is in te vullen op de website: www.gblv.nl

Hooijmans: ,,Als de huisstijl al moet veranderen, gebruik dan gewoon het gemeentewapen. Bij de afrit Voorburg op de A12 wordt het gemeentewapen nu al gebruikt en dat ziet er toch prima uit? Wat mij ook stoort is het neerzetten van de gemeente als ’stad’ bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. We hebben in onze gemeente drie prachtige woonplaatsen – Voorburg, Leidschendam en Stompwijk – en het buurtschap Wilsveen. Ik kan dat echt niet als één stad zien. Laten we als gemeente gewoon met beide benen op de grond blijven staan; dat kost ook minder geld.” (foto Michel Groen)

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter