Nog een keer verzorgen Meinders Marijs en Cees Nijgh de lezing: ‘Drie Koningen afbeeldingen in getijdenboeken’. Dat doen ze zondag 6 januari in Museum Swaensteyn aan de Herenstraat in Voorburg. De lezing is tussen 14.30-15.00 uur in de achterste zaal, aanmelden is niet nodig. Daar voor is in Swaensteyn nog tweemaal de kinderworkshop ‘Versier je eigen kroon’. Tijdens de kinderworkshop kan je zelf een mooie kroon versieren en maken. Dat is dus op 2 en 6  januari tussen 13.30 en 14.30 uur. De workshop is gratis in combinatie met een toegangsticket tot het museum (Museumkaart, gratis t/m 5 jaar, €3,- 6 t/m 18 jaar). Meld je aan via secretariaat@swaensteyn.nl o.v.v. Workshop

Op 6 januari wordt traditioneel het Driekoningen feest gevierd in Museum Swaensteyn. Deze dag zijn er extra activiteiten voor jong en oud, zoals workshops, lezingen en meer. Programma:
13.00-17.00 uur Photobooth Drie Koningen; 13.30-14.30 uur Kinderworkshop ‘Versier je eigen Kroon’; 14.30-15.00 uur Lezing ‘Driekoningen afbeeldingen in Getijdenboeken’; 15.15-16.15 uur Kinderworkshop Cupcakes versieren; 15.00-16.00 uur zanggroepje Dickensstijl zingen winter- en Oudhollandse liedjes op zaal. Voor iedereen is er een warm drankje en een stukje Drie Koningentaart.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter