Nieuws
Dertig man politie ‘bewaakten’ Leidschendam-Voorburg

In de nacht van 31 december op 1 januari werden de inwoners van Leidschendam-Voorburg ‘bewaakt’ door ruim 30 politiemensen. Zij moesten zorgen voor een veilig verloop van de jaarwisseling in de gemeente. Ook de andere hulpdiensten zoals brandweer en ambulancedienst, waren op volle sterkte paraat. De brandweerlieden werden in de nacht echter opgeroepen om zich naar Scheveningen te begeven waar de vreugdevuren op het strand uit de hand liepen. Zoals bekend waren er de nodige brandjes in Leidschendam-Voorburg, waaronder een auto aan de J.W. Frisolaan in Leidschendam. De wijkagent in die buurt (Prinsenhof) stelt op twitter: ‘Helaas zijn er ondanks de inzet van ons en onze ketenpartners in Leidschendam Voorburg toch enkele incidenten geweest’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter