Nieuws
Sorry, u moet dit jaar naar Leidschendam

Een klein bericht op het raam van het pand aan de Herenstraat in Voorburg meldt dat het servicecentrum van de gemeente per 1 januari is gesloten. Wie gebruik wil maken van een gemeentelijke dienst, moet via internet een afspraak maken. Het sluiten van het informatiecentrum is één van de eerste tastbare bezuinigingen die dit jaar door de gemeente worden uitgevoerd. De komst van het servicecentrum in de Herenstraat was ooit een verkiezingsbelofte van GBLV. Nu deze partij geen deel meer uitmaakt van het college wordt korte metten met het centrum gemaakt. Inwoners van de gemeente Voorburg moeten gewoon naar het gemeentekantoor in Leidschendam. Wie daarvoor overigens online een afspraak probeert te maken, komt bedrogen uit. De website van de gemeente toont vrijwel dagelijks een strook tekst met de melding dat het door problemen met het netwerk onmogelijk is afspraken te maken. Met daarbij het verzoek het later nog eens te proberen.  En dus? Gewoon 14070 bellen, met een beetje mazzel wordt daar wel opgenomen.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter