Activiteiten
VSV Tonegido weer in actie

Aanstaande zondag, 6 januari, speelt VSV Tonegido weer een wedstrijd. Op het complex van VUC aan Het Kleine Loo in Den Haag ontmoeten de mannen van de roemruchte voetbalclub om 14.00 uur een selectie van VUC-sterren uit het verleden. De selectie van VSV Tonegido bestaat uit: Gilbert Taument, Mark Moen, Kees Thies, Majid Darazzi, Patrick Heijmans, Rawien Malaha, Erik Tammer, Fred Streefland, John Nolten, Michael Wessels, Francisco Grant, Brian Bel, Pim Bergmans, Brian Moen, Harry de Haas, Arie van der Padt, Joost Timmer, Jeroen Corver, Haico Herbert, Danny Kettenis en Rudy Lakwijk. Als coachingstaff treden op: Wim van Laar, Marco Vis, Mart Groot, Peter Koerten, Bert Molenaar en Wout Slappendel.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter