Volgend seizoen staat voor de groep bij HBS, maar er is trainer Bas Steffens alles aan gelegen om als het maar even kan met een prijs af te sluiten bij zaterdag eersteklasser Forum Sport. Dat laat de coach op de site van Haaglanden Voetbal weten. Ondanks de wisselvallige resultaten is de afstand tot plaats twee, SHO, ‘maar’ zeven punten. Forum Sport heeft bovendien de tweemaal afgelaste uitwedstrijd tegen Deltasport, nog voor de boeg.

,,Wisselvalligheid in de resultaten is voor het seizoen de beste verwoording”, vat Bas Steffens de verrichtingen van zijn team samen. ,,Een matig tot slechte voorbereiding werd gevolgd door een goede start van de competitie. Het spel was ondanks de wisselvalligheid in resultaten van de laatste zes wedstrijden, niet slecht. We zijn daar als staf op zich best tevreden over.”

,,Het debuut en veel basisplaatsen van Dario Breukelen en Orlando Aguis Ribeiro (allen afkomstig uit Onder 19) en de persoonlijke ontwikkeling van spelers als Tom Bijen en Hugo van Diepenbeek zijn weer positieve punten voor ons en de club. Minder positief voor ons en de club was dat Leo Dijkhuizen nog steeds met blessures blijft tobben, evenals de terugval van Michael Jongenburger na zijn kruisbandoperatie.”

,,Wij gaan van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari naar het sporthotel te Mierlo. We trainen eenmaal en spelen daar ook een wedstrijd tegen Sportlust’46. Op dinsdag 15 januari spelen we ook nog tegen hoofdklasser FC ‘s-Gravenzande. We willen zo snel mogelijk aansluiten bij de top in deze afdeling. Uiteindelijk willen we proberen een periode te bemachtigen.”

En bovenin zal het lang spannend blijven, meent Steffens, die bij Forum Sport wordt opgevolgd door zijn huidige assistent, Dennis den Turk: ,,Ik durf op dit moment niemand aan te wijzen die uitgesproken favoriet is. Er is geen ploeg die er compleet bovenuit steekt. Op basis van de ranglijst nu hebben Rijsoord en SHO de beste papieren.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter